Predavanja za ribare – obrtnike

Predavanja za ribare - obrtnike

Savjetodavna služba organizira predavanja za profesionalne ribare s područja LAGUR-a „Plodovi mora“ – općina Kali, Kukljica, Prkeo i Sali te Grada Zadra i zadarskih otoka sa svim pripadajućim naseljima Grada Zadra. Na predavanje se pozivaju i svi ostali zainteresirani profesionalni ribari iz okolnih mjesta.

Predavanja će se održati dana 27. prosinca 2017. godine u prostorijama Udruženja obrtnika Zadra, Ulica Špire Brusine 11 s početkom u 10.00 sati. Teme predavanja su: „Pravo upisa i prijenos povlastice za gospodarski ribolov“ i  „ Ribolovni turizam – način diversifikacije prihoda“ predavač Valentina Andrić, mag. ing. morskog ribarstva.

U okviru navedenih predavanja prisutni će imati mogućnost upoznati se s izmjenama u novom ZMR-u vezano za raspolaganje kapacitetom i pravom prijenosa povlastice te izdavanjem novih Odobrenja. Tema drugog predavanja su mogućnosti upotpunjenja prihoda ribara kroz razvoj komplementarnih djelatnosti kao što je ribolovni turizam.Ribari će biti informirani i o drugim novostima iz ribarstva kao i o izmjenama u športskom i rekreacijskom ribolovu na moru.

U cilju poboljšanja uspješnosti poslovanja i konkurentnosti subjekata u ribarstvu te pružanja stručnih savjeta o poslovnim strategijama i načinima financiranja, Savjetodavna služba će voditi evidenciju prisutnosti na stručnim predavanjima.

 

Dodatne informacije i potvrde dolaska na mob: 091 4882 973 ili e-mail: valentina.andric@savjetodavna.hr